Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Gina

Telefoonnummer : +862787537736

Free call
Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd.

Wij verstrekken Biotech-oplossingen op de toegevoegde waarde.

 

Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Handelsmaatschappij
Merken: Sunhy Handel Aantal werknemers:
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar:
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Wij verstrekken Biotech-oplossingen op de toegevoegde waarde.

 

Who is wij?

Is Sunhy Handel drijvend (Wuhan) Co., Ltd een dochteronderneming van de Biologieco. van Wuhan Sunhy, Ltd, een Chinees-Geboren biotechnologiebedrijf gewijd aan zich het ontwikkelen, productie, en verkopende enzymen meer dan 20 jaar. Sunhy die behandelt internationale verkoop van de producten van Sunhy handel drijven.

 

 

Onze zaken

Wij verstrekken de producten van uitstekende kwaliteit en aangepaste oplossingen op de toegevoegde waarde aan verdelers en Beëindigen-klanten in meer dan 20 landen over de hele wereld, met inbegrip van Zuidoost-Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oostelijk Azië, Europese Unie, Oost-Europa, het Midden-Oosten, en meer.

 

 

Onze mensen

Ons team is professioneel in internationale handel, verkoop, technische ondersteuning, en logistiek.

 

Onze producten

- Voerenzymen: phytase, protease, xylanase, glucoseoxydase, mannanase, glucanase, cellulase, amylase;

- Probiotics;

- Functionele voeradditieven: meer acidifier, emulgator, urease inhibitor, organisch chromium, tartrazine;

- Industriële enzymen: textiel en voedingsenzymmen.

 

 

Naast gestandaardiseerde, hoogstaande producten, verstrekken wij ook aangepaste oplossingen voor onze klanten aan doel-specifieke voedingskwesties en maximaliseren dierenvoernut.

 

CHINA Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Onze middelen

Affliated met de Biologieco. van Wuhan Sunhy, Ltd, hebben wij toegang tot een waaier van middelen:

- R&D-centrum

- Onderzoeksteam

- Drie productiefaciliteiten

- Talentenpool

 

Onze waarde

Goedheid, Actie, het Leren, Voltooiing

 

CHINA Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

Was Sunhy Handel drijvend (Wuhan) Co., Ltd vroeger de Internationale Afdeling van de Biologieco. van Wuhan Sunhy, Ltd, dat nu ons moederbedrijf is. De internationale afdeling werd opgericht in 2005. In 2017, verkregen wij de de EU-registratie, en breidden onze zaken aan Europa uit. Aangezien de zaken verder zich globaal uitbreiden, werd Sunhy die gevestigd om de internationale handel en de verrichtingen beter te vergemakkelijken handel drijven.

 

 

CHINA Sunhy Trading (Wuhan) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Sunhy heeft een onafhankelijk R&D-centrum, een professioneel die team en databases meer dan 20 jaar met inbegrip van anti-nutritional factorendatabase van ingrediënten, dynamische reactiedatabase tussen ingrediënt en enzym, de database van de matrijswaarde wordt geaccumuleerd. Zich baseert op het rijpe platform, kunnen wij de volgende diensten verlenen:

 

1. Dieetanf-analyse: de unieke dienst baseerde op HPLC technologie om de inhoud van elk non-starch polysaccharide in grondstoffen en voer te analyseren. Wij kunnen de matrijswaarde met enzymtoepassing voorspellen gebruikend een betrouwbaar die systeem op databases in vivo, zoals antinutritional factorendatabase en bionische verteerbaarheidsanalyse wordt gebaseerd.

 

2. Aangepaste enzymoplossingen:

1) Aangepaste enzymoplossingen volgens de bovengenoemde anti-nutritional analyse van ingrediënten/voer voor toepassing die van niet typische ingrediënten, het voergebruik verbeteren en dierlijke de groeiprestaties bevorderen;

2) Aangepaste die enzymoplossingen op diersoort worden gebaseerd, uitdrukkelijk voor gevogelte wordt ontwikkeld, varkens, herkauwer, aquadieren en huisdier;

3) De aangepaste enzymoplossingen hadden op de dierlijke groeiende fase betrekking, ontwikkelde zich specifiek voor aanzet, het groeien, gebeëindigde en gespeende stadium;

4) Aangepaste enzymoplossingen voor dieren in antwoord op spanning zoals ziekte, heet/koud weer, dichtheid, enz.

Ons Team

Sunhy de Handel (Wuhan) Ltd Co., is verdeeld in drie teams: het globale verkoopteam, het technische ondersteuningteam, en het ondersteuningsteam van verkoop.

 

 

Globaal Verkoopteam

Ervaren in internationale verkoop en handel, is elk van onze regionale managers verantwoordelijk voor (a) specifiek geografisch gebied. Tevreden om overseasale@sunhy.cn voor om het even welke onderzoeken te contacteren; wij zullen u naar de overeenkomstige afdelingschef doorverwijzen.

 

 

Technische ondersteuningteam

Alle leden van ons technische ondersteuningteam hebben een Doctoraatgraad op op dierlijk-voeding betrekking hebbende gebieden. Zij zijn ervoeren in het voer ook de bijkomende industrie, goed geïnformeerd over onze producten, en beroeps in het verstrekken van aangepaste formules aan onze klanten. Tevreden om globaltech@sunhy.cn voor om het even welke technologie/product-related onderzoeken te contacteren.

 

 

Het Ondersteuningsteam van verkoop

 

Het ondersteuningsteam van verkoop is bekwaam in productregistratie, ordeverwerking, logistiek, inklaring, en klantenservice. Tevreden om overseasale@sunhy.cn voor onderzoeken te contacteren over het kopen van orden.

 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

overseasale@sunhy.com
+862787537736